Meteen naar de content

100 nachten proefslapen | Gratis verzending vanaf €50,-

info@hanacompany.nl

Slaapadvies met Anouk

Hana © heeft de missie om slaapproblemen in Nederland op te lossen. Bijna een kwart van de Nederlanders van 25 jaar of ouder heeft slaapproblemen, zegt het CBS.  Veel van deze mensen vallen moeilijk in slaap of worden te vroeg wakker. Bijna de helft van hen zegt dat ze daardoor problemen ondervinden in het dagelijks leven.

Slaapproblemen kunnen ontstaan door veel verschillende factoren. Wij als HANA © zijn op weg om duizenden mensen te helpen met beter slapen.

Wij doen dit met behulp van onze producten, maar ook door bijvoorbeeld hulp van een slaapcoach, zodat je meer inzicht kan krijgen in je slaapgewoontes met persoonlijk advies afgestemd op jouw situatie. We zijn daarom trots op onze samenwerking met Anouk Puister van Happy Sleeper

 

Anouk is expert op het gebied van slapen en is dé slaapambassadeur in Nederland voor meer rust overdag en een betere nachtrust. Ontstaan vanuit haar eigen ervaring met een carrière, gezin, sociaal leven en slaaptekort kwam ze in een burn-out terecht en hierdoor ging bij haar het roer om. Ze verdiept zich sindsdien in alles wat met slapen en innerlijke rust te maken heeft.

Ondertussen heeft ze al talloze workshops, lezingen en consults gegeven, is ze in talkshows te zien geweest, heeft ze haar eigen podcastserie met andere experts en het platform www.happysleeper.nl opgericht. 

Als je je vaak vermoeid, opgejaagd of onrustig voelt en graag beter wilt slapen, dan help ik je graag. Beter slapen is geen droom, beter slapen kun je leren! 

 

Het Happy Sleeper slaapconsult is een persoonlijk adviesgesprek (90 min) voor mensen met slaapproblemen en/of stress of burn-out gerelateerde klachten. 

Tijdens het consult deel ik de belangrijkste inzichten over slaap die laten zien welke factoren van invloed zijn op de kwaliteit van je slaap, geef ik je toegankelijke oefeningen en bespreken we wat bij jou past. 

Aan de hand van de antwoorden uit de vragenlijst die je van tevoren ontvangt, bekijken we jouw slaappatroon en aanwijzingen voor (verborgen) signalen van slaaptekort. Ik laat je zien hoe je jouw persoonlijke slaapkwaliteit kunt verbeteren en waar voor jou de meeste winst te behalen is. Na het consult ontvang je een e-book met alle tips en praktische oefeningen die je kunt gebruiken in je dagelijkse routine.    

 

Een investering in slaap is een investering in je gezondheid en je geluk. Het is mijn missie om jou ’s nachts beter te laten slapen en overdag meer rust te laten ervaren.

Speciaal aanbod voor Hana klanten
Bij aankoop van een Hana zwaartekracht Dekbed krijg je korting op een Happy Sleeper consult. Je betaalt 79,- in plaats van het reguliere tarief á €120,- voor 90 minuten. 

 

Boek hier je Happy Sleeper slaapconsult

Voor het boeken van een Happy Sleeper consult stuur je via onderstaande formulier een bericht. Anouk zal je dan persoonlijk contacten voor het maken van een afspraak. Als je gebruik wilt maken van de speciale HANA korting, bewaar je aankoopbewijs dan goed. 

Het slaapconsult is een combinatie van een telefonisch adviesgesprek en een online presentatie (webinar) van 90 minuten. Voor de sessie heb je een computer en telefoon nodig. 

Geproduceerd in Europa

Premium, duurzaam & handgemaakt

OEKO-TEX

Duurzaam & gecertificeerd katoen

CE Gecertificeerd

Veilig & betrouwbaar

Medisch hulpmiddel

Gebruikt door zorginstellingen