WHATSAPP ONS || VOOR 16:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS || ALTIJD GRATIS VERZENDING & RETOURNERING in 🇳🇱 & 🇧🇪||  

0

Je winkelmandje is leeg

30 DAGEN SLAAPGARANTIE: VERZENDEN EN RETOURNEREN

Gratis verzending

Bestelling en levering

Wij hanteren gratis verzending in de gehele BENELUX! Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Track & Trace code:

https://www.hanacompany.nl/pages/track-je-bestelling

Voor België kan ook de website van Bpost gebruikt worden: https://track.bpost.be/btr/web/#/home

Gratis retournering bij HANA © 

Niet tevreden? Geen probleem! Wij hanteren een 30 dagen slaapgarantie. Wij garanderen dat je je beter voelt en sneller zult slapen met onze HANA © deken. Als de deken je niet bevalt binnen 30 dagen, kan je hem gratis retour sturen naar ons. Als je onze deken wilt retourneren neem je even contact op met onze klantenservice. Stuur ons een mailtje en wij sturen je z.s.m. een mailtje terug inclusief de retourlink. Ons team zit klaar om je retour te verwerken.

email: info@hanacompany.nl

 Vragen over je bestelling?

Vragen over je bestelling? Neem gerust contact met ons op. Ook buiten kantooruren en in het weekend staan we voor je klaar.

Deken retour sturen? Gebruik onze link, zodat wij de verzendkosten voor je kunnen betalen. Als je hier geen gebruik van maakt, komen de verzendkosten voor je eigen rekening.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, storten we het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Team HANA ©x

/