WHATSAPP ONS || online slaapadvies || ALTIJD GRATIS VERZENDING 🇳🇱 & 🇧🇪||  

0

Je winkelmandje is leeg

Verzending & retournering

Gratis verzending

Bestelling en levering

Wij hanteren gratis verzending in de gehele BENELUX! Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen bij u thuis bezorgd.

Track & Trace code:

https://www.hanacompany.nl/pages/track-je-bestelling

Voor België kan ook de website van Bpost gebruikt worden: https://track.bpost.be/btr/web/#/home

zwaartekracht slaapmasker

Door de grote vraag naar het zwaartekracht slaapmasker duurt de levering 10-20 werkdagen. Het zwaartekracht slaapmasker word direct vanuit de fabrikant verstuurd. 

Retournering bij HANA © 

Niet tevreden? Geen probleem! Wij hanteren een 30 dagen slaapgarantie. Wij garanderen dat je je beter voelt en sneller zult slapen met onze HANA © deken. Als de deken je niet bevalt binnen 30 dagen, kan je hem gratis retour sturen naar ons. Als je onze deken wilt retourneren neem je even contact op met onze klantenservice. Stuur ons een mailtje en wij sturen je z.s.m. een mailtje terug inclusief de retourlink. Ons team zit klaar om je retour te verwerken.

 Vragen over je bestelling?

Vragen over je bestelling? Neem gerust contact met ons op. Ook buiten kantooruren en in het weekend staan we voor je klaar.

Deken retour sturen? Gebruik onze link, zodat wij de verzendkosten voor je kunnen betalen. Als je hier geen gebruik van maakt, komen de verzendkosten voor je eigen rekening.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, storten we het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Zwaartekracht slaapmasker

Wij kunnen in de volgende gevallen het aankoopbedrag van het zwaartekracht slaapmasker niet crediteren:

Als het zwaartekracht slaapmasker 30 dagen geleden ontvangen is.
Als het zwaartekracht slaapmasker gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.*

Om hygiënische redenen kan dit product niet worden geretourneerd en niet worden gerestitueerd als er mee geslapen is. Houd er rekening mee dat je het masker alleen met de hand kunt wassen. Na het wassen moet je het masker liggend laten drogen. Onze HANA © zwaartekracht deken kan wel gratis geretourneerd worden.

email: info@hanacompany.nl

Team HANA ©MAATTABEL

welk gewicht moet ik nemen?

We raden al onze klanten aan om 10% van je lichaamsgewicht aan te houden. Als je 70 KG weegt ga je dus voor de 7 KG variant Als je 90 KG weegt ga je dus voor de 9 KG variant.  Uit ervaring weten we dat als je 10% van je lichaamsgewicht aanhoud hier het beste resultaat mee gehaald wordt. Je kunt bij HANA © altijd vrijblijvend gratis omruilen.

60-80 KG  7 KG VARIANT
80-100 KG
9 KG VARIANT
100 + 11 KG VARIANT

 

kinderdekens:

20-40 KG  4 KG VARIANT (voor kinderen vanaf 6 jaar)
40-70 KG 5 KG VARIANT (voor pubers / volwassenen met een lager gewicht)

 

x

/