0

je winkelwagen is leeg

Verzending

Gratis verzending

Bestelling en levering

Wij hanteren gratis verzending in de gehele Benelux! Je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen bij je thuis bezorgd. Voor 24:00 besteld, is (meestal*) de volgende werkdag in huis. Nadat je bestelling is verstuurd ontvang je bericht per e-mail met de track & trace om je pakketje te volgen.

Retournering?

De retourkosten komen voor rekening van de klant. Meld je retour aan via onze link. Je ontvang van ons een retourlabel. Hier brengen wij wel kosten voor in rekening. 
Retournering is €5,95 voor een pakket (zwaartekracht dekbed) en €4,95 voor een brievenbuspakket (slaapmasker).
Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, storten we het volledige aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug op het rekeningnummer waarmee de betaling is voldaan.

100 nachten proefslapen


Je brengt minstens een derde van je leven door in bed. Je deelt er lief en leed. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je optimaal kunt ontspannen en de juiste slaap artikelen gebruikt. Omdat wij het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen in Nederland en België de voordelen van onze producten ervaren kan je onze producten 100 nachten uitproberen. Zonder kleine lettertjes.


Zonder kleine lettertjes.

Wij vragen iedereen vriendelijk om onze producten in combinatie met de deken en hoes te gebruiken. Ook moeten de producten onbeschadigd & zonder vieze vlekken retour gestuurd worden.


Waarom hanteren jullie een proefperiode van 100 dagen?

Wij raden aan om onze producten minimaal 30 nachten uit te proberen. Je moet je lichaam namelijk de kans geven om te wennen. Uit ervaring weten we dat je lichaam tijd nodig heeft voordat de optimale REM slaap ervaren wordt.

Omdat wij inmiddels al duizenden klanten geholpen hebben met een betere nachtrust kunnen wij dit met een gerust hart aanbieden.

Retourneren kan makkelijk & snel door contact op te nemen met onze klantenservice:info@hanacompany.nl

 

Beschadigd product ontvangen

Heb je een product ontvangen dat beschadigd, incompleet of verkeerd geproduceerd is? Neem dan altijdcontact met ons op. Wij sturen dan een nieuw product op.Bij Hana © heb je altijd 1 jaar fabrieksgarantie.