Meteen naar de content

100 nachten proefslapen | Gratis verzending vanaf €50,-

info@hanacompany.nl

Over ons

Wij zijn Hana © en wij helpen jou beter slapen

Wij geloven dat de wereld verbeteren begint bij een goede nachtrust. Hoe meer we leren over het gevaar van slaaptekort, hoe meer we realiseren dat goede slaap de sleutel is naar een gezonder leven, fijnere relaties en een veiligere maatschappij.

Goede nachtrust is geen luxe, maar een noodzaak

Sinds 2019 verkopen wij de beste slaaphulpmiddelen van Nederland. Ons doel is de epidemie van slaaptekort oplossen. Een nieuwe standaard creëren. Eentje waarbij jij voortaan de hele nacht doorslaapt, zónder gebruik van verslavende medicijnen met heftige bijwerkingen. 

Bijna 25% van de Nederlanders lijdt aan een chronisch slaaptekort. Onze oprichter Nathan was één van hen. Net als miljoenen andere Nederlanders lag hij elke nacht woelend en draaiend in bed. Met grote gevolgen. Vanwege zijn concentratieproblemen en vermoeidheid moest hij stoppen met zijn studie.

Investeren in je nachtrust is investeren in je geluk

Dat moest anders. Toen Nathan na een tip een zwaartekrachtdeken probeerde, veranderde zijn leven. Ineens sliep hij bijna de hele nacht door en werd hij ’s ochtends uitgerust wakker. Dat wilde hij andere mensen ook laten ervaren. 

Zwaartekrachtdekens werden op dat moment in Nederland alleen nog maar in de zorg verkocht. Zo werd HANA geboren; wij maken zwaartekrachtdekens beschikbaar voor iedereen. 

We hielpen al meer dan zesduizend Nederlanders en Belgen aan een betere nachtrust. Check onze vierhonderd positieve reviews.

Wij dromen van een wereld waarin iedereen goed slaapt

100% Kwaliteit

Wij zijn geobsedeerd door jouw slaap. Daarom werken we elke dag met een team van experts aan het verbeteren en ontwikkelen van (nieuwe) producten. Wij maken alleen gebruik van de beste materialen: de hoogste kwaliteit polyester, warmtegeleidende microparels en premium katoen. De dekens gaan daardoor jarenlang mee. 

100% Service

Wij geven je graag de beste informatie over het belang van goede slaap. Dit doen we onder andere via onze blog en slaapconsults. Via e-mail en social media staan we elke dag klaar om je vragen te beantwoorden over onze producten. Binnenkort zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Het team

Nathan Harlaar

Onze oprichter. Een grote dromer. Slaapt het liefste op zijn rug, mét een slaapmasker en zwaartekrachtdeken, omringd door heel veel kussens. Droomt van een nachtje in een glazen iglo in Scandinavië, wegdommelend onder het Noorderlicht. 

Marije

De koningin van het klantsupport. Als je een vraag hebt, staat Marije je ter woord! Ze slaapt het liefst in een foetushouding, helemaal opgerold in haar verzwaringsdekbed dat ze optrekt tot aan haar ogen. Ze heeft een hekel aan harde kussens, droomt van een huis aan het water met een boot voor de deur, en zou graag nog eens wakker worden op een tropisch eiland.

 

Geproduceerd in Europa

Premium, duurzaam & handgemaakt

OEKO-TEX

Duurzaam & gecertificeerd katoen

CE Gecertificeerd

Veilig & betrouwbaar

Medisch hulpmiddel

Gebruikt door zorginstellingen