Meteen naar de content

100 nachten proefslapen | Gratis verzending vanaf ‚ā¨50,-

info@hanacompany.nl

Handleiding Hana © zwaartekracht dekbed - 3.0

Hoe werkt een verzwaringsdeken? Hoe was je een verzwaringsdeken? In onze ultieme verzwaringsdeken handleiding leggen wij alles uit. Heb je interesse in de aanschaf van een Hana © zwaartekracht dekbed? Bestel het zwaartekracht dekbed hier. 

Inhoudsopgave:

 1. Voordelen van het Hana zwaartekracht dekbed
 2. Waar is het Hana © zwaartekracht dekbed van gemaakt?
 3. Geproduceerd in Europa
 4. Hoe gebruik je het zwaartekracht dekbed?
 5. Was informatie
 6. 100 nachten proefslapen
 7. Hoe retourneer ik mijn zwaartekracht dekbed
 8. Over Hana ©

 

Voordelen van het Hana zwaartekracht dekbed

Verzwaringsdekens helpen bij stress, angst & slaaptekort. Onze klanten ervaren een geborgen en veilig gevoel bij gebruik van het zwaartekracht dekbed. Dankzij het zwaartekracht dekbed ervaren onze klanten een diepe REM slaap en slapen ze sneller in.  

Het gewicht van het dekbed wordt gekozen aan de hand van het lichaamsgewicht. Als het juiste gewicht gekozen wordt maakt je lichaam meer serotonine aan, terwijl het cortisol niveau (stresshormoon) daalt. Hierdoor ervaren onze klanten minder stress & een compleet gevoel van ontspanning. 

 

Welk gewicht je moet nemen:

Voor optimaal resultaat is het belangrijk om het gewicht te kiezen dat 10% van je lichaamsgewicht bedraagt. De richtlijnen zijn als volgt:

40-70 kg = 6 kg

70-90 kg = 8 kg

90+ kg = 10 kg

Het zwaartekracht dekbed is hierdoor perfect om tijdens het slapen te gebruiken. Het gewicht van het dekbed helpt je lichaam om sneller in te slapen. Ook ervaren onze klanten een diepe REM slaap. Hierdoor worden onze klanten uitgerust en vrolijk wakker, zonder slaapmedicatie of andere medicijnen. 

Onze klanten ervaren het dekbed als één grote knuffel. Dankzij onze premium materialen voelt het dekbed ontzettend comfortabel aan. Dankzij ademende materialen ervaren onze klanten het dekbed als heel comfortabel & kalmerend. Hierdoor voel jij je 's ochtends uitgerust & ben je klaar om de dag te beginnen. 

De voordelen op een rij bij mensen die slapen met het zwaartekracht dekbed:

 1. Verhoogde aanmaak van serotonine
 2. Afbraak van cortisol (stress hormoon)
 3. Sneller inslapen
 4. Diepe REM slaap
 5. Geen slaapmedicatie meer

 

Waar is het Hana © zwaartekracht dekbed van gemaakt?

Er zijn grote verschillen tussen vullingen en kwaliteit bij verzwaringsdekens. Verschillen in vullingen zijn bijvoorbeeld; glas, plastic, metaal, rijst en ga zo maar door. De Hana verzwaringsdeken heeft 100% microparels die tussen dubbele polyester lagen vastgenaaid zijn. Het gewicht blijft daarom altijd goed op z’n plek. Bovendien is de vulling verdeeld tussen kleine compartimenten. Tussen deze compartimenten zit de vulling perfect vast genaaid. Hierdoor gaan de microparels nooit lekken.

De microparels zijn getest op warmtegeleiding en maken geen tot nauwelijks geluid. Veel andere vullingen geleiden warmte niet goed. Hierdoor zijn deze verzwaringsdekens warm. De vulling maakt veel geluid, waardoor het slapen juist oncomfortabel kan worden. Onze verzwaringsdeken is ontwikkeld zodat het net zo warm is als een normaal éénzijdig dekbed.

 

Geproduceerd in Europa:

Het Hana © zwaartekracht dekbed - 3.0 wordt exclusief geproduceerd in Europa. Dankzij de productie in Europa is het dekbed duurzaam & in tegenstelling tot veel andere verzwaringsdekens is het Hana © zwaartekracht dekbed 3.0 CE gecertificeerd.  Voor de productie gebruiken we alleen gecertificeerd katoen (Oeko Tex Standaard 100).

Gemaakt in Europa

Productinformatie:

-135x200 cm

-Witte binnenste Hana © zwaartekracht dekbed (6, 8 of 10 kg).

-Inclusief onze hoogwaardige 4-seizoenen hoes inclusief 12 speciale lusjes. Door middel van het lusjes systeem is het gewicht perfect verdeeld.  

-Materialen: biologisch katoen, polyester

-Vulling: hypo-allergene niet giftige glazen microparels

-Kleur: grijs

-100% hypo allergeen

 

Hoe gebruik je het zwaartekracht dekbed?

De meeste klanten ervaren direct de voordelen van het zwaartekracht dekbed, maar uit ervaring weten we dat je lichaam moet wennen aan het gewicht. De meeste mensen zijn na ongeveer twee weken helemaal gewend aan het gewicht van het dekbed. Het is belangrijk om te weten dat je zeker de eerste 2 weken wat slechter slaapt. Je lichaam moet namelijk wennen aan het gewicht van het dekbed. Dit is volkomen logisch en hoort bij het proces.

Wij raden het volgende aan:

Voor optimaal resultaat is het belangrijk om de eerste dagen nog niet te slapen met het zwaartekracht dekbed. Wij raden aan om het zwaartekracht dekbed eerst ‚Äės avonds voor het slapen gaan op de bank te gebruiken:¬†

 • Dag 1 t/m 3: 15 minuten per dag op de bank gebruiken
 • Dag 4 t/m 10: 1 uur per dag op de bank gebruiken
 • Dag 10+: De hele nacht gebruiken tijdens het slapen

Hoe beter je went aan het gewicht voordat je gaat slapen met het zwaartekracht dekbed, hoe sneller je lichaam gewend raakt aan het gewicht. Hierdoor zal je merken dat je na verloop van tijd sneller inslaapt & een diepere REM slaap ervaart. 

 

Was Informatie

In tegenstelling tot andere verzwaringsdekens kan het Hana © zwaartekracht dekbed gewassen worden in de wasmachine op 30 graden. Belangrijk hierbij is het dat je goed controleert of jouw wasmachine het gewicht van 6, 8 of 10 kg aankan. Het zwaartekracht dekbed kan niet in de droger.

De 4 seizoenen hoes die we meeleveren kan gewassen worden op 40 graden. Ook de hoes kan niet in de droger. 

 

100 nachten proefslapen

Het retourneren van een bestelling kan binnen 100 dagen na levering. wij raden altijd aan om onze producten minimaal 30 nachten uit te proberen. Uit ervaring weten we dat het lichaam een aantal dagen de tijd nodig heeft voor een optimale REM slaap. 

Het kan een aantal weken duren voordat je lichaam gewend is aan het gewicht. We raden daarom altijd aan om echt gebruik te maken van de proefperiode. 

Heb je een te zwaar of te licht dekbed besteld? Bij Hana kan je altijd binnen 100 nachten omruilen. Hoewel we altijd aanraden om 10% van je lichaamsgewicht aan te houden kan het zijn dat je toch niet het juiste gewicht hebt ontvangen. Omdat iedereen verschillend is kan je het gewicht bij Hana daarom zonder moeite omruilen. 

 

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Het is altijd mogelijk om een bestelling binnen 100 dagen retour te sturen. 

Aanmelden retour:

Retourneren kan makkelijk & snel door contact op te nemen met onze klantenservice: info@hanacompany.nl of je retour aan te melden via deze link:

https://hana.shipping-portal.com/rp/

De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retournering.

 

Over Hana ©

Wij zijn Hana © en wij helpen jou beter slapen

Wij geloven dat de wereld verbeteren begint bij een goede nachtrust. Hoe meer we leren over het gevaar van slaaptekort, hoe meer we realiseren dat goede slaap de sleutel is naar een gezonder leven, fijnere relaties en een veiligere maatschappij.

Goede nachtrust is geen luxe, maar een noodzaak

Sinds 2019 verkopen wij de beste slaaphulpmiddelen van Nederland. Ons doel is de epidemie van slaaptekort oplossen. Een nieuwe standaard cre√ęren. Eentje waarbij jij voortaan de hele nacht doorslaapt, z√≥nder gebruik van verslavende medicijnen met heftige bijwerkingen.¬†

Bijna 25% van de Nederlanders lijdt aan een chronisch slaaptekort. Onze oprichter Nathan was één van hen. Net als miljoenen andere Nederlanders lag hij elke nacht woelend en draaiend in bed. Met grote gevolgen. Vanwege zijn concentratieproblemen en vermoeidheid moest hij stoppen met zijn studie.

Investeren in je nachtrust is investeren in je geluk

Dat moest anders. Toen Nathan na een tip een zwaartekracht dekbed probeerde, veranderde zijn leven. Ineens sliep hij bijna de hele nacht door en werd hij ’s ochtends uitgerust wakker. Dat wilde hij andere mensen ook laten ervaren. 

Zwaartekrachtdekens werden op dat moment in Nederland alleen nog maar in de zorg verkocht. Zo werd HANA geboren; wij maken zwaartekrachtdekens beschikbaar voor iedereen. 

We hielpen al meer dan 15.000 Nederlanders en Belgen aan een betere nachtrust. Check onze vijfhonderd positieve reviews.

 

Download de Hana © handleiding hier.

De ultieme verzwaringsdeken handleiding

 

Geproduceerd in Europa

Premium, duurzaam & handgemaakt

OEKO-TEX

Duurzaam & gecertificeerd katoen

CE Gecertificeerd

Veilig & betrouwbaar

Medisch hulpmiddel

Gebruikt door zorginstellingen