Meteen naar de content

100 nachten proefslapen | Gratis verzending vanaf €50,-

info@hanacompany.nl

Handleiding Hana © zwaartekracht slaapmasker 3.0

Hoe gebruik je het zwaartekracht slaapmasker?

De meeste klanten ervaren direct de voordelen van het zwaartekracht slaapmasker, maar uit ervaring weten we dat je lichaam moet wennen aan het gewicht. De meeste mensen zijn na ongeveer twee weken helemaal gewend aan het gewicht van het slaapmasker. Het is belangrijk om te weten dat je zeker de eerste 2 weken wat slechter slaapt. Je lichaam moet namelijk wennen aan het gewicht van het dekbed. Dit is volkomen logisch en hoort bij het proces.

Wij raden het volgende aan:

Voor optimaal resultaat is het belangrijk om de eerste dagen nog niet te slapen met het zwaartekracht slaapmasker. Wij raden aan om het zwaartekracht slaapmasker eerst ‘s avonds voor het slapen gaan op de bank of in bed te gebruiken: 

  • Dag 1 t/m 10: 15 minuten per dag op de bank gebruiken voor het slapen  
  • Dag 10+: De hele nacht gebruiken tijdens het slapen

Hoe beter je went aan het gewicht voordat je gaat slapen met het zwaartekracht slaapmasker, hoe sneller je lichaam gewend raakt aan het gewicht. Hierdoor zal je merken dat je na verloop van tijd sneller inslaapt & een diepere REM slaap ervaart. 

 

100 nachten proefslapen

Het retourneren van een bestelling kan binnen 100 dagen na levering. wij raden altijd aan om onze producten minimaal 30 nachten uit te proberen. Uit ervaring weten we dat het lichaam een aantal dagen de tijd nodig heeft voor een optimale REM slaap. 

Het kan een aantal weken duren voordat je lichaam gewend is aan het gewicht. We raden daarom altijd aan om echt gebruik te maken van de proefperiode. 

Bij Hana kan je altijd binnen 100 nachten omruilen.

 

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Het is altijd mogelijk om een bestelling binnen 100 dagen retour te sturen. 

Aanmelden retour:

Retourneren kan makkelijk & snel door contact op te nemen met onze klantenservice: info@hanacompany.nl of je retour aan te melden via deze link:

https://hana.shipping-portal.com/rp/

De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retournering.

Geproduceerd in Europa

Premium, duurzaam & handgemaakt

OEKO-TEX

Duurzaam & gecertificeerd katoen

CE Gecertificeerd

Veilig & betrouwbaar

Medisch hulpmiddel

Gebruikt door zorginstellingen