0

je winkelwagen is leeg

Retourbeleid

100 nachten proefslapen

Je brengt minstens een derde van je leven door in bed. Je deelt er lief en leed. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je optimaal kunt ontspannen en de juiste slaap artikelen gebruikt. Omdat wij het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen in Nederland en Belgie de voordelen van onze producten ervaren kan je onze producten 100 nachten uitproberen. Zonder kleine lettertjes.


Zonder kleine lettertjes.

Wij vragen iedereen vriendelijk om onze producten in combinatie met de deken en hoes te gebruiken. Bewaar ook altijd de opbergtas. Na 100 dagen kan het dekbed retour gestuurd worden. 


Waarom hanteren jullie een proefperiode van 100 dagen?

Wij raden aan om onze producten minimaal 30 nachten uit te proberen. Je moet je lichaam namelijk de kans geven om te wennen. Uit ervaring weten we dat je lichaam tijd nodig heeft voordat de optimale REM slaap ervaren wordt.

Omdat wij inmiddels al duizenden klanten geholpen hebben met een betere nachtrust kunnen wij dit met een gerust hart aanbieden.

Retourneren kan makkelijk & snel door contact op te nemen met onze klantenservice:info@hanacompany.nl

Beschadigd product ontvangen

Heb je een product ontvangen dat beschadigd, incompleet of verkeerd geproduceerd is? Neem dan altijd contact met ons op. Wij sturen dan een nieuw product op. Bij Hana © heb je altijd 1 jaar fabrieksgarantie.