Meteen naar de content

Vandaag besteld, morgen in huis.

Verzwaringsdekens | Wat voor hoezen moet je gebruiken?

Verzwaringsdekens | Wat voor hoezen moet je gebruiken?

Kan ik mijn eigen hoezen gebruiken?

Kan ik mijn eigen hoezen gebruiken als ik een verzwaringsdeken aanschaf? Gebruik je de verzwaringsdeken als eigen dekbed? Is de verzwaringsdeken niet te warm?Wij leggen het uit.

Wij krijgen vaak de vraag of je je eigen vertrouwde hoes kunt gebruiken als je onze verzwaringsdeken gebruikt. Veel mensen willen graag hun vertrouwde hoes/kleur blijven gebruiken. Wij raden dit echter niet aan. 

verzwaringsdeken hoes

Wij leveren hoezen met 8 speciale lusjes. Deze lusjes zorgen ervoor dat de hoes perfect blijft zitten om de binnenste zwaarte deken. Als je eigen hoezen gebruikt dan zal de binnenste zwaarte deken waarschijnlijk erg gaan schuiven. Hierdoor is het gewicht niet meer juist verdeeld. Het gevolg is dat de 'deep touch pressure'

verzwaringsdeken hoes

niet optimaal effect heeft. Daardoor zal je niet het effect van betere slaap merken.

Doordat het gewicht in je eigen hoes enorm gaat schuiven zal het oncomfortabel worden. Er zijn wel klanten die in de winter een extra dekbed gebruiken. Ze slapen dan met 2 dekbedden over elkaar heen. Dit is geen enkel probleem en dat raden we ook zeker aan! Onze verzwaringsdeken is ontwikkeld om net zo warm te zijn als een normaal 1 zijdig dekbed. Hierdoor is het dekbed ook te gebruiken in de zomer. Toch kan het daardoor in de winter wat koud zijn. Een goede oplossing is dan om een extra dekbedje te gebruiken.

Wanneer je extra hoezen wilt aanschaffen, dan is het belangrijk om te weten dat je  rekening moet houden met het materiaal. Wij leveren 2 verschillende hoezen, Polyester hoezen en katoenen hoezen (in verschillende kleuren). De Polyester hoes is heel comfortabel en warm. De polyester hoes raden we aan om in de winter te gebruiken. Wanneer je een hete slaper bent is de luchtige katoenen hoes de beste optie

.

comment 1 reactie

D
Diana calendar_today

Goedemorgen,
Ben op zoek naar een deken maat 200 bij 220. Maar voor 1 persoon. Ik weeg 63 kg. Hebben jullie deze grootte ook in 10 kg? Normaal zou ik 7 kg moeten hebben maar dat is dan verdeeld over een kleinere deken. Vandaar mijn vraag of er voor de grotere ook een 10 kg is.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd