Meteen naar de content

100 nachten proefslapen | Gratis verzending vanaf €50,-

info@hanacompany.nl

Veel gestelde vragen

Al je vragen beantwoord

veel gestelde vragen

Onze producten worden elke werkdag voor 23:59 uur besteld verzekerd verzonden met DHL. De levertijd bedraagt over het algemeen 1-2 werkdagen, afhankelijk van de drukte bij DHL. Voor 23:59 uur besteld, is (meestal) de volgende werkdag in huis.

De Track & Trace-code van je bestelling vindt je in de verzendbevestiging die we je sturen via de e-mail. Niet ontvangen? Kijk ook in je spam folder. Neem anders contact met ons op. Dan sturen we de track en trace via de mail. Ons team zit klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bij Hana © kan je altijd binnen de 100 proefnachten retourneren. Wij hebben al duizenden mensen geholpen met een betere nachtrust. 

Retourkosten komen voor rekening van de klant. Meld je retour aan via onze link. Je ontvangt van ons een retourlabel. Hier brengen wij wel kosten voor in rekening.


Retournering is €5,95 voor een pakket (zwaartekracht dekbed) en €4,95 voor een brievenbuspakje (slaapmasker).

Zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen, storten we het volledige aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug op het rekeningnummer waarmee de betaling is voldaan.

Let op: 

Indien je een artikel retour wilt sturen, dienen de producten in goede orde in originele verpakking geretourneerd te worden. 

Indien je een artikel retour wilt sturen dien je het beste onze klantenservice hierover van tevoren in te lichten. Je kunt contact met ons opnemen via info@hanacompany.nl.

Jazeker! Wij hanteren altijd gratis verzending in Nederland en België. 

Let op: gratis verzending geldt niet in andere Europese landen en alleen in Nederland en België.

Wij hanteren geen gratis retournering, maar wel een proefperiode van 100 dagen. Retournering is €5,95 voor een pakket (zwaartekracht dekbed) en €4,95 voor een brievenbuspakje (slaapmasker).

Je kunt op twee manieren contact met ons opnemen. Via info@hanacompany.nl of via het contactformulier. Neem gerust contact met ons op. 

Je kunt ons tegenwoordig ook whatsappen: 

0640727765

Check ook onze social media!

@hanadekens

team Hana

Je kunt betalen via iDEAL, Bankcontact, je CreditCard en PayPal. Ook kan je gratis achteraf betalen met Klarna. 

Zeker! Wij bieden de mogelijkheid om via Pay.nl in 3 termijnen te betalen. 

Voor optimaal resultaat is het belangrijk om het gewicht te kiezen dat 10% van je lichaamsgewicht bedraagt. De richtlijnen zijn als volgt:

40-70 kg = 6 kg

70-90 kg = 8 kg

90+ kg = 10 kg

Het zwaartekracht dekbed is hierdoor perfect om tijdens het slapen te gebruiken. Het gewicht van het dekbed helpt je lichaam om sneller in te slapen. Ook ervaren onze klanten een diepe REM slaap. Hierdoor wordt je uitgerust en vrolijk wakker, zonder slaapmedicatie of andere medicijnen. 

In tegenstelling tot namaak kan het Hana© zwaartekracht dekbed gewoon gewassen worden. 

We raden aan om de Hana© 4 seizoenen hoes te wassen op een temperatuur van maximaal 40°C, en het binnenste zwaartekracht dekbed op een maximale temperatuur van 30°C. Het binnenste zwaartekracht dekbed mag alleen niet in de droger. 

Onze dekens zijn gevuld met speciale glazen microparels ontwikkeld door Hana ©. Onze microparels zorgen voor een betere warmtegeleiding, waardoor een Hana © dekbed niet warmer is dan een normaal dekbed. In tegenstelling tot namaak is onze deken CE gecertificeerd en 100% veilig. 

Het binnenste Hana © zwaartekracht dekbed is gemaakt van 100% duurzaam katoen. De verwisselbare 4 seizoenen hoes is gemaakt van duvet polyester & katoen.

Het Hana © zwaartekracht dekbed 3.0 wordt exclusief geproduceerd in Europa. Dankzij de productie in Europa is het dekbed duurzaam & in tegenstelling tot andere verzwaringsdekens is het Hana © zwaartekracht dekbed CE gecertificeerd. 

Het Hana © zwaartekracht dekbed maakt gebruik van het wetenschappelijk bewezen principe 'deep touch pressure' technologie. Deze techniek wordt al jaren in de zorg gebruikt. Het gewicht van het dekbed van 6, 8 of 10 kg zorgt voor speciale drukpunt stimulatie op verschillende punten van je lichaam. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen hierdoor meer melatonine aanmaken in de hersenen. Melatonine is een slaaphormoon dat ervoor zorgt dat je lichaam moe wordt. Hierdoor maakt je lichaam zich klaar om naar bed te gaan. 

Het Hana zwaartekracht slaapmasker weegt 250 gram. 
Dit hangt af van de gebruiker. Als je de persoon bent die niet kan slapen zonder gewicht op je hoofd, zal je het heerlijk vinden om het zwaartekracht slaapmasker dagelijks te gebruiken. Sommige klanten schaffen het masker aan om alleen te gebruiken op moment wanneer ze de 'drukpunt stimulatie' nodig hebben. 
Het Hana © zwaartekracht slaapmasker zorgt voor drukpunt stimulatie op je hoofd. Dit verlicht de druk en het helpt je te relaxen. Het slaapmasker blokkeert het licht ook volledig. Licht kan hoofdpijn en migraine aanvallen verhogen en 100% duisternis kan zorgen voor minder pijn & stress.
Het zwaartekracht slaapmasker kan alleen met de hand gewassen worden. 

Het Hana © zwaartekracht slaapmasker bestaat uit 3 delen:

- 2 hoesjes (katoen & polyester)

- Binnenste zwaartekracht slaapmasker inclusief microparels

- Bescherm tasje

Dankzij z'n unieke ontwerp is het slaapmasker niet te warm. Het masker bestaat uit microparels die getest zijn op warmtegeleiding. Hierdoor is het masker heel comfortabel & luchtig. Dankzij 2 hoesjes kan je het masker zowel in de winter als in de zomer gebruiken. 

 
Dit hangt af van de lengte van je extensions, maar wij raden dit over het algemeen niet aan. 
Het Hana zwaartekracht slaapmasker is gemaakt van polyester & microparels. Bij het masker zitten 2 losse hoesjes, gemaakt van premium katoen en polyester. 
Zeker! We hebben al duizenden mensen geholpen en dankzij z'n unieke vorm past het slaapmasker perfect rondom de ogen. 

Geproduceerd in Europa

Premium, duurzaam & handgemaakt

OEKO-TEX

Duurzaam & gecertificeerd katoen

CE Gecertificeerd

Veilig & betrouwbaar

Medisch hulpmiddel

Gebruikt door zorginstellingen